Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Boer Jan en Rianne willen geld zien

 14 juli 2015 

    Print       Email

jan en rianneBoer Jan uit het tv programma – Boer Zoekt Vrouw – wil voortaan geld voor zijn interviews.
Jan die tegenwoordig samen met zijn tv date Rianne in Texel woont, wordt overspoeld met interviews dat hij het niet meer kan opbrengen om deze uit zijn eigen zak te betalen. Boer Jan wil daarom een onkostenvergoeding. Immers, vindt hij “tijd kost geld”. Door de vele interviews komen ze niet meer toe aan hun werk op de boerderij. Boer Jan die een schapenmelkerij heeft vindt dat het hem teveel geld kost, om steeds weer ingehuurde krachten in te zetten, omdat hij voor de zoveelste keer weer een interview moet afstaan.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »