Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Burgermeester van Rotterdam spreekt zich uit

 27 juli 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsDe burgermeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb heeft de PVV leider Geert Wilders aangespoord om zijn plan bekend te maken hoe hij de grootte van de Marokkaanse bevolking in Nederland zal reduceren.

De burgermeester van Marokkaanse komaf was te gast bij Zomergasten, een zomerserie van lange televisie interviews. Dit werd zondag door VPRO uit gezonden en trok 800.000 kijkers. De burgermeester vertelde dat hij vreest dat zijn ouders Nederland zullen moeten verlaten en dat dit hem veel pijn doet. Ook vertelde hij dat zijn vader twee banen had zodat zijn kinderen konden studeren.

Er zullen minder mensen moeten zijn als Ahmed Aboutaleb, niet omdat hij iets verkeerd heeft gedaan maar omdat hij van een bepaalde etnische groep is. Dus wil de burgermeester van Wilders weten wanneer hij de Marokkanen terug zal sturen? Wilders heeft gezegd dat hij het zal organiseren en dat de gemeenschap zal weten hoe hij zijn plan zal uitvoeren.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »