Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

China wijzigt mogelijk strikte wet die slechts één kind per koppel toestaat

 23 juli 2015 

    Print       Email

china chinese vlagEen woordvoerder van de Chinese regering zei tegen de krant China Business News dat de regering de éénkindpolitiek, die reeds 35 jaar wordt gevoerd onder de loep zal nemen. Mogelijk komt er een wijziging in de wet die slechts één kind per koppel toestaat.

De regering overweegt een tweede kind toe te staan. Mogelijk wordt de maatregel aan het eind van het jaar ingevoerd. De Wet die slechts één kind toestaat heeft de geboorte van circa 400 miljoen mensen voorkomen.

Echter blijkt nu dat de bevolking van China verouderd is en ook is er een gebrek aan werknemers in het land. Chinezen hebben de laatste tijd vaker op internet hun bezwaren tegen de éénkindpolitiek geuit.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »