Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Complete legertop Nigeria ontslagen

 13 juli 2015 

    Print       Email

Muhammadu BuhariDe Nigeriaanse president Muhammadu Buhari heeft de complete legertop van het land ontslagen. Zo zijn de chefs van de landmacht, de marine en de luchtmacht naar huis gestuurd. Volgens Buhari’s woordvoerder wordt later bekend gemaakt wie door de president als plaatsvervangers benoemd zullen worden.

Vanwege het uitblijven van grote successen in de strijd tegen Boko Haram was deze maatregel verwachtbaar. De president liet eerder al weten niet tevreden te zijn met de militaire aanpak van de terreurgroep Boko Haram. De islamitische terreurorganisatie zaait al jaren dood en verderf in het noorden van Nigeria.

De groep wil daar een islamitische staat stichten. In de afgelopen maanden zijn bij een reeks aanslagen zeker 250 doden gevallen. Buhari heeft de uitschakeling van Boko Haram bestempeld tot zijn grootste prioriteit.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »