Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Dakloze brengt gevonden geld naar politie

 10 juli 2015 

    Print       Email

US DollarsEen Canadese dakloze vindt per ongeluk 2400 dollar op straat en brengt dit geldbedrag linea recta naar de politie.
Het sociaal gedrag bleef niet onopgemerkt bij het publiek en het nieuws verspreidde zich al snel om zich heen. Door de eerlijke handeling van de dakloze besloot iemand een actie op te zetten via internet om een geldbedrag op te halen.
De dakloze kreeg via de politie, die hem vertelde over de actie, het ingezameld geldbedrag van 5000 dollar overhandigt. Tot verbazing weigerde hij het geldbedrag en zei tegen de politie om dit bedrag te schenken aan de organisatie voor daklozen. Ook gaf de dakloze aan dat hij liever een baan heeft

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »