Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Demi Moore reageert geschokt op dode man in zwembad

 20 juli 2015 

    Print       Email

demi mooreDe 52-jarige Hollywood-actrice Demi Moore heeft onthutst gereageerd op de vondst van de verdronken man in het zwembad van haar villa in Los Angeles. Ze zegt in absolute shock te zijn over het gebeurde en roept een ieder op om de privacy van de mensen betrokken bij het tragisch ongeval te respecteren.

De actrice bevond zich in het buitenland ten tijde van het gebeurde. Zaterdag werd een 21- jarige jongeman dood in haar zwembad aangetroffen. De man die niet zwemmen kon zou volgens de politie in het water zijn gevallen tijdens een huisfeestje in de woning.

Buren hebben eerder verklaard dat de kinderen van Moore wekenlang feestjes in het huis gaven. Hulpverleners hebben nog geprobeerd de jongeman te reanimeren, maar volgens de Los Angeles Times overleed hij ter plekke.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »