Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Doodgereden wasbeer in Toronto krijgt herdenkingsmonument

 12 juli 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsEen dode wasbeer die langs de weg in Toronto lag werd het gesprek van de dag in Canada. Een burger die het dood dier langs de weg lag liggen melde dit bij de gemeente Toronto. Echter duurde het heel lang voordat de dode wasbeer was weggehaald.

Intussen legden verschillende voorbijgangers bloemen, briefjes en kaarten bij de dode wasbeer. Daardoor ontstond er spontaan een herdenkingsmonument. Het duurde ruim vijftien uur voor de gemeente eindelijk langskwam, intussen waren er ook een foto van de nog levende wasbeer en een doos waar men kon doneren bij het ongewoon herdenkingsmonument geplaatst.

Omdat er foto’s van het monument op Twitter werden gedeeld werd een raadslid van gemeente Toronto, die erg actief is op Twitter, gealarmeerd. Hij stuurde een tweet naar de dierenbescherming, die het dier zou moeten oppikken. Uiteindelijk kwam ’s avonds laat, na een lange reeks berichten en foto’s op sociale media, de dierenbescherming het dode dier ophalen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »