Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Drugsbaron geniet van vrijheid en haalt uit naar Donald Trump

 15 juli 2015 

    Print       Email

mexicaanse drugsbaron el chapoEr zijn op Twitter foto´s opgedoken van de Mexicaanse drugsbaron Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán, die afgelopen weekend ontsnapte uit een zwaarbeveiligde gevangenis. El Chapo (de kleine) lijkt met volle teugen te genieten van zijn nieuw verworven vrijheid.

Op de foto´s is te zien hoe de voormalig leider van het beruchte Sinaloakartel een helikoptervlucht maakt en van een biertje geniet. De drugscrimineel ontsnapte zaterdag uit de gevangenis in Almoloya de Juárez.

Op het Twitteraccount van zijn zoon heeft de drugsbaron woedend gereageerd op recente uitspraken van zakenman en presidentskandidaat Donald Trump, die de ontsnapping van El Chapo gebruikte als ondersteuning voor zijn kritiek op Mexicanen.

Zo zei de ontsnapte drugsbaron dat hij Trump zijn woorden zou laten opeten als die niet stopte met het leveren van kritiek. Toen de drugsbaas in 2001 ontsnapte, kon hij pas in 2014 weer gearresteerd worden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »