Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Duikboot gevonden in Zweedse wateren

 27 juli 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsOp zo’n 2700 meter van de Zweedse kust zijn door wrakduikers, een buitenlandse onderzeeboot gevonden. De precieze locatie is niet bekend gemaakt.

Het schip heeft geen zichtbare schade aan de buitenkant en is waarschijnlijk Russisch. Het schip zou niet zo lang daar liggen. De onderzeeër is zo’n 20 meter lang en drie meter breed. De luiken zijn nog dicht, mogelijk is er dus nog bemanning aan boord. Er staan cyrillische tekens op het schip, hetgeen er op duidt dat het uit Rusland afkomstig is.

Volgens experts duidt de vondst op een geheime Russische missie in Zweedse wateren. “Als dit een onschuldig ongeluk was, was er al lang een noodsignaal uitgezonden,” aldus een hoogleraar tegen de krant. Hij noemt de vondst ‘sensationeel’. Het schip wordt nu verder onderzocht. Vorig jaar zocht het Zweedse leger dagenlang naar een Russische onderzeeër die noodsignalen zou hebben afgegeven. Die werd nooit gevonden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »