Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Duitse veiligheidsdienst doet aangifte na lekken staatsgeheimen

 4 juli 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsDe Duitse veiligheidsdienst BKA heeft aangifte gedaan vanwege het lekken van staatsgeheimen. Het betreft drie gevallen waarbij geheime informatie van de dienst naar de media werd doorgespeeld.

In twee gevallen gaat het om het lekken van delen van bedrijfsplannen van de BKA voor 2013 en 2015. De derde zaak betreft een geheim agent die undercover werkte bij extreemrechtse groeperingen en in een politiecel stierf.

Medewerkers van BKA moeten vertrouwelijke informatie geheim houden en het naar buiten brengen van informatie is strafbaar. Er zal worden onderzocht of er mensen vervolgd kunnen worden voor het plegen van hoogverraad.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »