Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Eurolanden wachten Grieks referendum af

 1 juli 2015 

    Print       Email

europaDe eurolanden hebben de onderhandelingen met Griekenland gestaakt in afwachting van het zondag aangekondigd referendum. De eurogroep wacht eerst de uitslag van het referendum af alvorens er verder met Griekenland gesproken zal worden.

Dit hebben de ministers van Financiën van de eurogroep afgesproken tijdens een telefonisch onderhoud. Als de Grieken zondag tegen het voorstel van de Griekse schuldeisers stemmen is een van de mogelijke gevolgen dat Griekenland uit de eurozone zal stappen.

Tspiras heeft zijn volk geadviseerd om ´´nee´´ te stemmen tegen de voorwaarden van de geldschieters in ruil voor noodsteun. De Raad van Europa liet weten dat het plotseling aangekondigd referendum in strijd is met internationale richtlijnen. Zo moet een referendum minimaal twee weken van te voren worden aangekondigd en moeten internationale waarnemers uitgenodigd worden om de stembusgang te volgen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »