Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Extreem giftige spin loopt vrij rond in Rijnsburg

 8 juli 2015 

    Print       Email

kamspinIn het Zuid-Hollandse dorpje Rijnsburg kruipt sinds gisteren een bijzonder giftige kamspin rond. De spin behoort tot de tien gevaarlijkste spinnen ter wereld en komt waarschijnlijk uit Zuid- of Midden Amerika.

Het beest werd aangetroffen tussen een partij bloemen op de bloemenveiling. Medewerkers speelden met het beest, maakten foto’s en lieten het daarna weer los in een nabijgelegen bos. Een beet van de tien centimeter grote spin, kan binnen zes uur dodelijk zijn.

In 90 procent van de gevallen leidt een beet van de spin niet tot de dood, maar alleen tot een zwelling. Deskundigen op het gebied van spinnen zijn opgetrommeld om de spin te vangen, echter zonder resultaat. De zoektocht is volgens hen een ‘onbegonnen zaak’. Ze beweren dat de spin zich waarschijnlijk niet in een woonwijk of dichtbevolkt gebied bevindt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »