Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Française krijgt negen jaar celstraf voor vermoorden acht baby´s

 3 juli 2015 

    Print       Email

voorzittershamer rechtszaal vonnis uitspraak rechterEen Française die tussen 1989 en 2000 acht van haar kinderen vlak na de geboorte doodde is veroordeeld tot een celstraf van negen jaar. Dominique Cottrez liet haar kinderen direct na de bevalling stikken.

De lijken van de baby´s werden door de nieuwe bewoner van het huis ontdekt waar de vrouw eerder had gewoond. Cottrez beweerde dat de gedode kinderen verwekt zouden zijn tijdens een incestueuze relatie met haar vader. Echter bleek uit onderzoek dat dit niet waar was en dat haar echtgenoot de vader was.

Door haar overgewicht kon de vrouw de zwangerschappen voor de wereld inclusief haar man en dochters verbergen. De officier van justitie had een celstraf van 18 jaar tegen de vrouw geëist. De advocaat van Cottrez vroeg om vrijspraak aangezien zijn cliënt volgens hem ontoerekeningsvatbaar zou zijn. De vrouw hoorde het vonnis onder tranen aan.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »