Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Fuji Safari Park in Japan opent olifantenzwembad

 20 juli 2015 

    Print       Email

safari japanIn het Fuji Safari Park in Japan hebben de olifanten, die in het park leven een zwembad erbij. Bezoekers kunnen voortaan genieten van de zwemkunsten van de olifanten in het nieuw zwembad, dat het meeste op een langgerekte rivier lijkt.

Woordvoerder Daki Takachi van het safaripark zegt dat het voor veel bezoekers een verrassing is dat de olifanten kunnen zwemmen. Volgens de dierenverzorgers zwemmen de olifanten gemiddeld drie rondjes per dag.

De olifanten genieten zichtbaar van hun nieuwe zwembad.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »