Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Geen Nederlandse snijbloemen naar Rusland

 27 juli 2015 

    Print       Email

bloemenRusland heeft de import van Nederlandse bloemen tijdelijk gestopt.

De import is gestopt omdat er besmettelijke beestjes tussen de bloemen zitten. Dit werd gemeld op basis van een verklaring van de Russische voedsel- en warenautoriteit. De boycot beperkt zich enkel tot de bloemen die in Nederland zijn gekweekt en heeft dus geen gevolgen voor de doorvoer van bloemen via Nederland.

Het betreft een tijdelijke maatregel meld een woordvoerder van de autoriteit. Rusland wil op korte termijn met de bevoegde autoriteiten Binnen EU in gesprek om een oplossing voor het probleem te vinden. Afhankelijk van de uitkomsten van die gesprekken, zal de boycot worden gestaakt of verlengd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »