Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Gewapende mannen vluchten weg na gijzelen werknemers winkel in Parijs

 13 juli 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsDe Franse politie meldt dat twee of drie gewapende mannen maandagochtend meerdere personen gegijzeld hebben in een winkel in Parijs. Volgens de Franse krant Le Parisien werden er 18 werknemers vastgehouden door drie gewapende mannen.

De mannen kwamen aan op hetzelfde moment dat de eerste werknemers van het winkelcentrum aan de slag gingen. Volgens de Franse zender BFM TV is het een werknemer van de winkel, die erin geslaagd is de gijzeling te melden.

Rond 10.45 uur heeft een speciale politie-eenheid achttien personen geëvacueerd uit de kantine van het bedrijf. Daarbij zouden geen gewonden zijn gevallen. De gewapende mannen waren tijdens de evacuatie nog in het gebouw. Inmiddels zijn de mannen op de vlucht geslagen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »