Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Giftige spin misschien al lang opgegeten

 10 juli 2015 

    Print       Email

kamspinWalter Getreuer van reptielencentrum Serpo zei tegen omroep West dat de giftige kampspin die in de bosjes van Rijnsburg is losgelaten waarschijnlijk al lang opgegeten is door andere dieren. Meeuwen en ratten lusten het beestje namelijk wel. De kampspin behoort tot de gevaarlijkste spinnen ter wereld.

Een beet van het beestje kan dodelijk zijn. De tien centimeter grote kamspin werd in een bloemenzaak tussen een partij bloemen gevonden. De medewerkers vingen het beestje, maakten foto´s, maar lieten hem daarna weer vrij in een nabijgelegen bosje. Pas later werd het hen duidelijk dat het om een gevaarlijke soort gaat.

Medewerkers van Serpo hebben daarna een paar uur naar de spin gezocht, maar die werd niet gevonden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »