Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Gouverneur Oklahoma verzet zich tegen verwijderen steen met tien geboden

 8 juli 2015 

    Print       Email

ten-commandments 10 gebodenMary Fallin, de gouverneur van de staat Oklahoma, verzet zich tegen een beslissing van het hooggerechtshof in de staat om een steen met de tien geboden van het terrein van het parlement te verwijderen. Falin wil desnoods de wet laten wijzigen om de steen met de tekst te kunnen behouden.

De plaatselijke satanisten hadden de klacht met betrekking tot de steen gedeponeerd. Ze eisten een eigen monument voor de duivel, Baphomet naast de steen met de tien geboden ofwel verwijdering van de steen. Het hooggerechtshof in Oklahoma concludeerde dat de steen met de tien geboden niet op overheidsterrein thuishoort en in strijd met de wet is, omdat het religieus van aard is.

De steen steen met de tien geboden was een geschenk van een Republikeinse volksvertegenwoordiger, Mike Ritze. De gouverneur van Oklahoma zegt dat ze de wet wel respecteert, maar dat ze alle wettelijke middelen zal uitputten om tegen het besluit van het hooggerechtshof in te gaan. Ook zal ze er niet voor schromen om het volk over de kwestie te raadplegen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »