Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Griekse banken blijven dicht, ECB zal noodkrediet niet verhogen

 9 juli 2015 

    Print       Email

griekse griekenlandDe Griekse banken blijven deze week dicht. Dat meldt de Griekse Publieke Omroep. De Grieken kunnen nog steeds iedere dag tot maximaal 60 euro pinnen. De ECB heeft aangegeven dat de noodkrediet aan het land niet verhoogd zal worden.

De Griekse banken hebben reeds 89 miljard euro aan noodkredieten ontvangen, om te voorkomen dat ze de deuren moesten sluiten. Sinds eind juni krijgen de banken geen extra krediet meer en sinds 29 juni zijn ze dan ook dicht.

Donderdag moet de Griekse regering met meer gedetailleerde voorstellen komen voor de hervormingen die ze willen doorvoeren. De ECB wil afwachten als Athene een akkoord met haar schuldeisers kan bereiken. Dan zal opnieuw worden overwogen of de noodkrediet verhoogd moet worden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »