Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Halle Berry wil minder alimentatie aan ex- man betalen

 15 juli 2015 

    Print       Email

DHS-_Halle_BerryHollywood-actrice Halle Berry (48) vindt dat ze haar ex- man, Gabriel Aubry veels te veel alimentatie moet betalen. Daarom stapte ze dinsdag naar de rechter. Halle betaalt haar ex iedere maand ongeveer 16.000 dollar , maar dat vindt de actrice te veel weet TMZ.

De actrice wil graag dat het bedrag naar ruim 3000 dollar per maand wordt verlaagd. Hale heeft naar eigen zeggen geen moeite ermee om Aubrey alimentatie te betalen voor de zorg van hun zevenjarige dochter Nahla. Echter wil ze niet opdraaien voor de rekeningen van haar ex, die momenteel zonder werk zit.

Gabriel Aubry was een succesvol model, maar geeft aan tegenwoordig veel minder opdrachten te krijgen nadat de man van Halle, Oliver Martinez hem in elkaar sloeg. Hale en Gabriel hebben vaker ruzie over de zorg van hun dochter.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »