Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Hilary Clinton: ´´China heeft staatsgeheimen VS gehackt´´

 5 juli 2015 

    Print       Email

hillary clintonVolgens Hillary Clinton zou China grote hoeveelheden overheidsinformatie en staatsgeheimen van de VS hebben gestolen door Amerikaanse computersystemen te hacken. Dat meldt persbureau AFP.

Dit zei Clinton, die kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 is tijdens een campagnebijeenkomst in New Hampshire. Eerder werd tijdens een grote cyberaanval in de VS informatie van een belangrijke overheidsinstantie, het Office of Personnel Management (OPM) buitgemaakt.

Deze instantie verzamelt de gegevens van ongeveer vier miljoen huidige en ex- medewerkers van de federale overheid. De VS hebben gezegd dat China de hoofdverdachte is van de grootschalige computerinbraak.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »