Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Hoofdingrediënt van Nivea-crème effectief tegen staar

 23 juli 2015 

    Print       Email

nivea cremeAmerikaanse en Chinese oogartsen hebben geconcludeerd dat de hoofdingrediënt in Nivea-crème mogelijk tegen staar helpt. De oogartsen ontdekten dat de stof lanosterol vertroebelingen in de lens van konijnen en honden aanzienlijk kunnen verminderen.

Dit schrijft de Volksrant.

Momenteel is de enige remedie voor staar dat de getroffen lens operatief vervangen wordt door een kunststof lens. Als lanosterol effectief blijkt te zijn kan dat veel geld besparen. In Nederland liggen de jaarlijkse kosten van het behandelen van staar tussen de 150 en 200 miljoen euro.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »