Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Huawei werkt aan Nexus toestel

 11 juli 2015 

    Print       Email

The-Huawei-logo-Do-you-know-who-they-are-470x2501De smartphonemarkt zal dit najaar extra aantrekkelijk zijn, want Samsung komt met een nieuwe Galaxy Note 5, Apple werkt aan de iPhone 6S en Google komt in samenwerking met Huawei met een nieuwe Nexus-telefoon. Het Chinees bedrijf werkt aan een 5,7-inch Nexus versie die komende herfst wordt gelanceerd.

Het is de eerste keer dat een Chinees bedrijf mogelijk een Nexus-toestel zal uitbrengen. Volgens ´The Information´ kan de samenwerking voordelen voor zowel Google als Huawei opleveren. Zo kan Huawei de Amerikaanse internetgigant helpen bij het lanceren van een mobiele app store in China waar de strikte regelgeving tot nog toe een obstakel vormt voor het doen van goede zaken.

Google kan van zijn zijde Huawei helpen om toekomstige producten waaronder de Huawei Watch, in het westen te promoten. Volgens eerdere geruchten werkt de Zuid-Koreaanse fabrikant LG ook aan een Nexus-toestel. Dit toestel krijgt waarschijnlijk een 5,2-inch scherm.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »