Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Instagram biedt excuses na toewijzen account gebruiker aan bekende voetballer

 21 juli 2015 

    Print       Email

InstagramAndres Iniesta, die in Madrid woont en ontwerper van beroep is heeft als hobby het posten van foto’s van kinderen, lekker eten en mooie gebouwen op Instagram. Toen hij plotseling een melding kreeg dat zijn instagramaccount was ingetrokken, omdat hij de gebruikersvoorwaarden geschonden had vond hij dit erg vreemd.

Van vrienden hoorde hij dat zijn instagram account was overgenomen door de bekende voetballer Andres Iniesta, die voor Barcelona en Spanje speelt. Zijn voormalige volgers gaven hem aan dat de voetballer in hun feeds voorkwam. De man die niets verkeerds aan zijn gepleegde handelingen op de site kon merken schreef een bericht naar het sociale netwerk, waarbij hij om een verklaring vroeg.

Toen hij na herhaaldelijk vragen geen reactie van het bedrijf kreeg besloot de ontwerper om zijn verhaal op Medium te posten.Toen het verhaal van de man grote aandacht online kreeg besloot Instagram om hem zijn account terug te geven. De beroemde Iniesta kreeg een ander account toegewezen. Instagram heeft zich verontschuldigd voor de fout. Ook het management van de voetballer nam contact met hem op en verklaarden niets te weten over de accountovername.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »