Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Je ladyparts gezond houden, doe je zo

 22 juli 2015 

    Print       Email

ph-balance-intimate-hygiene-vagina-tightening-wash-usageHet is als vrouw heel belangrijk om je vagina goed te verzorgen, omdat je dan ontstekingen en infecties voorkomt. De volgende zaken zijn belangrijk.

Was met water

Was je ladyparts altijd met water. Vagina’s zijn prima in staat om zichzelf goed te reinigen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het uitwendig gedeelte met wat water te wassen als je onder de douche staat.

Draag katoenen ondergoed

Katoen is de beste stof voor ondergoed, omdat deze stof beter ademt en absorbeert dan iedere andere stof. Je (sexy) ondergoed dat niet van katoen is, is daarom beter voor kortere periodes. Gedurende de dag kan je liever katoen ondergoed aandoen.

Vermijd strakke kleding

Strakke kleding zorgt ook voor een vochtig klimaat rondom je vagina. Je kunt af en toe wel een strakke spijkerbroek dragen, maar wissel dit ook af met luchtigere kleding.

Gebruik een condoom

Een condoom is het beste voorbehoedsmiddel omdat de pH-waardes van je vagina en het zaad van de man niet overeenkomen. Het stabiel houden van de pH-waardes is belangrijk om bijvoorbeeld bacteriën te weren die infecties veroorzaken.

Ga naar de huisarts

Als je iets vreemds opmerkt aan je ladyparts, schaam je niet en ga naar de huisarts

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »