Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Jim Carrey tegen verplichte vaccinaties voor leerlingen in Californië

 2 juli 2015 

    Print       Email

injectie Inentingspuit prikje prik spuitJim Carrey is het oneens met de wet die onlangs in Californië is aangenomen, die ouders verplicht om hun kinderen te vaccineren. Vanaf 2016 moeten ouders hun kinderen laten inenten tegen ziekten die dodelijk kunnen zijn waaronder mazelen en kinkhoest.

Als kinderen niet gevaccineerd zijn kunnen ze de school niet meer bezoeken en moeten ouders thuisonderwijs overwegen. Volgens de Canadese acteur worden de kinderen vergiftigd met kwik en aluminium die in vaccinaties zitten.

Zo een 84 procent van de leerlingen van de basisschool in Californië is thans niet ingeënt. De kinderen komen vooral uit welvarende progressieve gezinnen die vinden dat het vaccin tot autisme kan leiden. De ex- vrouw van Carey, Jenny McCarty strijd ook tegen vaccinaties, omdat ze ervan overtuigd is dat haar kind autisme van vaccinaties heeft gekregen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »