Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Johnny Depp op bezoek bij zieke kinderen

 9 juli 2015 

    Print       Email

Jack SparrowDe 52-jarige acteur van Pirates of the Caribbean, Johnny Depp, heeft dinsdag een onverwacht bezoek gebracht aan de Lady Cilento kinderziekenhuis in Brisbane, Australië. Gekleed in het volledig kostuum van zijn personage Jack Sparrow gaf hij de kinderen een schatkist vol waardevolle herinneringen om te koesteren. De acteur heeft gouden munten met gegraveerde piraat hoofden aan de kinderen gegeven. Depp nam echt zijn tijd om alle kinderen één voor één te spreken. Deze dag kon niet meer stuk voor de zieke kinderen. Naar verluidt was Johnny Depp bezig met de opname van de vijfde Pirates of the Caribbean in het nabijgelegen Raby Bay Harbor.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »