Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Jonge moeder vindt BMW belangrijker dan zoontje

 18 juli 2015 

    Print       Email

bmwIn de Chinese stad Yiwu heeft een Chinese vrouw zich de woede van een menigte mensen op de hals gehaald. De vrouw wiens BMW van binnen werd vergrendeld, toen ze een boodschap was gaan doen wilde niet dat dat de brandweer haar ruiten in moest slaan. Dit terwijl haar driejarig zoontje in de bloedhete auto opgesloten zat.

Volgens de jonge moeder zouden nieuwe ruiten teveel gaan kosten en moest er gewacht worden op een slotenmaker. Hoewel twee slotenmakers probeerden de deur van de auto open te krijgen, lukte het ze niet.

Toen het kind na een tijdje in elkaar kroop en op een stoel ging liggen besloten de brandweerlieden het verzoek van de vrouw te negeren en sloegen ze een ruit van de BMW in. Het huilende jongetje werd daarna uit zijn benarde situatie bevrijd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »