Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Jongen valt flauw door twaalf lagen kleding in vliegtuig

 11 juli 2015 

    Print       Email

opmerkelijk2Een 19-jarige Schotse jongen is tijdens een vlucht van EasyJet flauw gevallen, omdat hij twaalf lagen kleding aanhad. De tiener wilde niet voor extra bagage betalen bij de check-in-bali, dus besloot hij een aantal kleren aan te trekken.

James McElvar liep daarna gekleed in zes T-shirts, vier truien, drie spijkerbroeken, twee sportbroeken, twee jassen en twee petjes het vliegtuig binnen. Dat meldt de Daily Mail. Eenmaal bij zijn stoel aangekomen, wilde hij de extra lagen kleding uittrekken. Dat was echter niet toegestaan tot het vliegtuig in de lucht was.

De tiener kreeg het na een tijdje vreselijk benauwd en begon over te geven. Hij werd daarom naar een rij met lege stoelen verplaatst. Hij verteld zelf dat zijn temperatuur begon te stijgen en hij dacht dat hij een hartaanval zou krijgen. De jongeman is tijdens de vlucht twee keren flauw gevallen.

Een woordvoerder van de vliegmaatschappij zei dat de James de optie had om zijn extra bagage op het laatste moment in te checken, maar dat hij ervoor gekozen heeft dit niet te doen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »