Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Kabelbedrijf Time Warner moet een vrouw $ 230.000 betalen

 9 juli 2015 

    Print       Email

US DollarsEen rechter in Manhattan, Alvin Hellerstein, beveel afgelopen dinsdag dat Time Warner een bedrag van $229,500 moet betalen aan Araceli King. De rechter deed de uitspraak op basis van de schending van het “consumenten telefoon beschermingsreglement” van 1991.

De rede hiervoor is dat King in oktober 2013 aan een vertegenwoordiger van het kabelbedrijf, in een zeven minuten durende gesprek, heeft aangegeven dat de telefoontjes bestemd zijn voor iemand die zij niet kent. Araceli King had het bedrijf herhaaldelijk gevraagd om te stoppen met de telefoontjes. Time Warner bleef de vrouw toch weer lastig vallen met het bellen.

De rechter merkte ook op dat King nog 74 telefoontjes heeft ontvangen nadat Time Warner in maart 2014 een kopie van King’s rechtszaak heeft ontvangen. De rechter heeft de straf vergoeding van $1500 per oproep verdrievoudigd.

De advocaat van King, Sergei Lemberg, zegt dat zijn client heel erg blij is met het resultaat.
Miljoenen Amerikaanse consumenten worden lastig gevallen door telefoontjes, maar slechts een paar nemen een advocaat in de hand om dit op te lossen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »