Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Kourtney Kardashian en Scott Disick uit elkaar

 8 juli 2015 

    Print       Email

KourtneyKourtney Kardashian (36) heeft een punt gezet achter haar relatie met Scott Disick (32).
Naar alle waarschijnlijkheid is het dit keer definitief. In 2010 gingen de twee tijdelijk uit elkaar, zodat Scott aan zijn alcohol verslaving kon werken.

Vanaf 2006 waren Kourtney en Scott bij elkaar. Fans die de Kardashians realityserie volgen weten dat de negen jaar durende relatie niet over rozen ging, maar Kourtney bleef Scott steunen en ze bleef hem kansen geven. Dit jaar had Scott weer professionele hulp nodig, hij verbleef in een afkickkliniek in Costa Rica. Ook werd hij op zijn 31ste verjaardag in het ziekenhuis opgenomen vanwege een overdosis aan slaappillen. Vanaf het overlijden van Scott zijn ouders gaat het bergafwaarts met hem.

Afgelopen weekeinde ging Scott echt te ver. Kourtney heeft in het afgelopen weekend een punt achter de relatie gezet, nadat ze foto’s van hem en zijn ex in Monte Carlo zag.Op deze foto’s is te zien hoe Scott zijn arm om Chloe Bartoli legde en door haar haren streek. Scott loopt al een tijdje rond te vertellen dat hij singel is. Ook is hij al een maand van huis om te feesten. Scott en Kourtney hebben samen drie kinderen. De oudste Mason is 5 jaar, Penelope is 3 jaar en de baby Reign is 6 maanden oud.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »