Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Man drogeert vriendin om urenlang te gamen

 10 juli 2015 

    Print       Email

medicijnen pil tablettenEen 23-jarige Duitse gamer was zo gehecht aan zijn Xbox toen zijn vriendin thuiskwam dat hij om door te kunnen spelen een sterk slaapmiddel in haar thee zette. Hierdoor kon hij urenlang ongestoord doorspelen.

De vrouw sliep namelijk twaalf uur lang en voelde zich toen ze wakker werd nog steeds heel slap. Toen zijn vriendin wakker werd gaf de man direct toe wat hij gedaan had. De vrouw had de man eerder gezegd dat ze geen zin had om schietgeluiden door de kamer te horen als ze van een zware werkdag thuis komt.

De rechter in het Duitse Castrop-Rauxel legde de fanatieke gamer deze week een boete van 500 euro op. Hij noemde de daad van de man een vorm van het toebrengen van lichamelijk letsel met voorbedachte rade.

De vrouw verliet de man kort na het incident.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »