Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Man liet dochtertje schoonmaakmiddelen drinken

 10 juli 2015 

    Print       Email

voorzittershamer rechtszaal vonnis uitspraak rechterEen 37-jarige Duitser is donderdag door de rechtbank in Potsdam tot vijftien jaar celstraf veroordeeld, omdat hij zijn dochtertje maandenlang een cocktail van desinfecterende en citroenzuurhoudende schoonmaakmiddelen te drinken heeft gegeven.

Het acht maanden oude kind heeft het gebeurde overleefd. De man werd schuldig bevonden aan poging tot moord. Volgens justitie wilde de man het kind doden, omdat het een nieuwe relatie in de weg stond. Het meisje werd meerdere keren in het ziekenhuis opgenomen, omdat ze niet groeide.

Artsen vonden de situatie verdacht, omdat het kind steeds zieker werd. Na ontslag uit het ziekenhuis kwam ze telkens weer terug met allerlei klachten.De rechtbank achtte de man uit Seedorf schuldig aan poging tot moord.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »