Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Man van 250 kilo fietst door heel Amerika

 27 juli 2015 

    Print       Email

FietsDe ruim 250 kilo wegende Eric Hites besloot een drastische, maar bewonderenswaardige verandering in zijn leven te brengen.

Na de scheiding van zijn vrouw en sleur in zijn gezondheid en werk, besloot hij van kust naar kust door de Verenigde Staten te fietsen. Ruim 5000 kilometer zal de 40-jarige Hites gaan fietsen. Hij kreeg het wilde idee toen hij luisterde naar het nummer I’m Gonna Be (500 Miles) van The Proclaimers.

Hites heeft inmiddels de bijnaam ‘chubby hero’ (mollige held) en krijgt veel steun van vreemden. Hij heeft zelfs een fiets gesponsord gekregen. Veel mensen zijn geïnspireerd door zijn bijzondere avontuur, dat te lezen is op zijn blog “Fat Guy Across Amerika”. Hites vindt het geweldig dat lotgenoten door zijn verhaal ook van de bank af komen.

Inmiddels is de man al 22 kilo afgevallen. Voor het einde van zijn reis hoopt Hites er nog 90 af te krijgen. De ‘mollige held’ zal dan uiteindelijk nog 138 kilo wegen. Zijn leven heeft een drastische wending genomen. Zelfs de relatie met zijn ex-vrouw is door zijn avontuur aan de beterende hand.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »