Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Man verkracht vriendin tientallen malen in slaap

 15 juli 2015 

    Print       Email

voorzittershamer rechtszaal vonnis uitspraak rechterEen 25- jarige man heeft voor de rechter in Dublin toegegeven dat hij zijn ex-vriendin tientallen malen heeft verkracht en aangerand, terwijl zij lag te slapen.

Volgens de man verkeerde hij in de veronderstelling dat er geen sprake was van misbruik, omdat zijn vriendin niet wakker was tijdens de daad.

De daad kwam aan het licht toen de man een mail voor zijn ex- vriendin stuurde waarin hij schreef haar lichaam meerdere malen voor eigen bevrediging gebruikt te hebben. De 28-jarige ex heeft lange tijd niets van het misbruik gemerkt. Ze zegt wel dat ze een aantal keren wantrouwig was geworden. Een van die keren was toen ze wakker werd en sperma tussen haar benen aantrof.

Behalve dat ze in haar slaap verkracht werd door de man werd zo ook driemaal per week in haar slaap betast. De vrouw heeft ernstige angstaanvallen, een eetstoornis en zelfs zelfmoordneigingen aan het misbruik overgehouden. De rechtbank heeft de man tot zeven jaar voorwaardelijk wegens verkrachting en aanranding veroordeeld.

Volgens de rechter hoeft hij de cel niet in omdat hij zijn daden uit zichzelf heeft opgebiecht.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »