Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Mannen ontspannen meer dan vrouwen

 15 juli 2015 

    Print       Email

relaxUit een onderzoek van Prominent, welke is uitgevoerd onder 1.001 Nederlanders, nemen mannen ruim 4 uur per week langer de tijd om te ontspannen dan vrouwen.

Uit het onderzoek is gebleken dat mannen 3,1 uur per dag de tijd nemen om te ontspannen en vrouwen 2,5 uur. Vrouwen ontspannen door te telefoneren of door te kletsen. Mannen ontspannen door naar tv te kijken of door een dutje te doen.

Lager opgeleiden zeggen vaker ontspanning belangrijk te vinden voor de gezondheid dan hoger opgeleiden. De meeste Nederlanders hebben de fase van 0 tot 12 jaar als de meest ontspannende periode ervaren. Lager opgeleiden vonden juist de levensfase van 18 tot 29 jaar de meest ontspannende periode in hun leven.

Vrouwen vinden het nogal moeilijk om thuis tot rust te komen. Een derde van de Nederlanders kan zich trouwens thuis weinig ontspannen. De belangrijkste oorzaak is gebrek vaan vrije tijd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »