Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Manschappen leger Soedan verpletteren burgers met tanks

 22 juli 2015 

    Print       Email

tanks tankHuman Rights Wacht heeft in een rapport vermeldt dat er heel wat gruweldaden hebben plaatsgevonden sinds de burgeroorlog in Sudan, die reeds anderhalf jaar duurt. Zo hebben manschappen van het Zuid-Soedanese leger burgers met hun tanks verpletterd en dorpelingen levend verbrand.

In het document is ook aangegeven dat militairen burgers opzettelijk aanvielen, hen met tanks achtervolgden en daarna overreden. Regeringstroepen kregen bij het plegen van hun wrede daden hulp van een militie van de etnie Bul Nuer meldt de mensenrechtenorganisatie.

In het rapport zijn 174 getuigenissen van mensen opgenomen die gewag maken van deze gruweldaden. Human Rights Watch rapporteert ook dat vrouwen, ouderen en kinderen opgehangen, gefusilleerd en verbrand werden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »