Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Mediterende acteur in vliegtuig gezien voor terrorist

 3 juli 2015 

    Print       Email

waarom-mediterenEen Portugese acteur, die zich aan boord van een vliegtuig bevond en een gebed opdreunde werd voor een terrorist gehouden. De mensen aan boord dachten dat hij teksten uit de Koran reciteerde waarin de woorden ´dood´ en ´bom´´ voorkwamen vertelde de man aan de Portugese zender SIC.

De passagiers sloegen alarm waarna hij door de politie het vliegtuig uit werd gezet. De man die boeddhist is was een Tibetaanse gebedstekst aan het opzeggen, terwijl een timer aangaf hoe lang hij mediteerde. Door de timer werd mogelijk het verband met een bom gelegd zegt de man.

De acteur werd na zes uur verhoor vrijgelaten, nadat de politie op Wikipedia had gelezen dat hij acteur is en het boeddhisme aanhangt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »