Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Mega tuinbank verpest selfie

 14 juli 2015 

    Print       Email

bankBij een tuinmeubelzaak in Hardenberg kwam een jongen klem te zitten in een mega tuinbank. Drie vrienden wilde op een grote tuinbank een selfie maken. Op de tuinbank ging het al snel mis met een van de vrienden. Hij struikelde en kwam vervolgens klem te zitten in de mega tuinbank. Na verwoedde pogingen van zijn vrienden, om hem te bevrijden uit zijn benarde positie, moesten ze het al snel opgeven. Uiteindelijk is de jongen bevrijdt met behulp van de sterke arm van 4 brandweermannen. Vooralsnog is het nog onduidelijk of de selfie gelukt is.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »