Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Meisje voor prostituee gezien, geweerd uit hotel

 22 juli 2015 

    Print       Email

opmerkelijk2Alecsandra Puflea mocht het hotel waarin ze incheckte niet meer in toen ze haar paspoort toonde. Het Britse holiday Inn express weigerde de 22- jarige dame, omdat ze ervan uitgingen dat ze als prostituee haar brood verdiende.

Dat schrijft The Mirror.

Omdat het meisje Roemeens is dacht het hotel te maken te hebben met een dame van lichte zeden. Het hotel had namelijk al geruime tijd overlast van prostituees van Romeinse afkomst. Alecsandra die criminologie studeert legde aan het receptiepersoneel uit dat niet alle Roemen hoeren zijn.

Een woordvoerder van het hotel stelde direct dat er zeker geen sprake van raciale discriminatie is.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »