Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Messi overweegt vertrek nationale elftal Argentinië

 8 juli 2015 

    Print       Email

messi lionelLionel Messi overweegt om niet meer uit te komen voor het Argentijnse elftal. Dit melden Argentijnse media enkele dagen na de verloren Copa América-finale tegen. Messi kreeg zoveel persoonlijke kritiek over zich heen dat hij mogelijk deze moeilijke beslissing neemt.

Nadat Argentinië de WK-finale van Duitsland verloor zou de bijzonder getalenteerde dribbelaar ook al overwogen hebben om uit de selectie van het nationale elftal te stappen. Teamgenoten en vrienden wisten dat nog uit zijn hoofd te praten.

De Argentijnse media zet ook een persoonlijke aanval op de dribbelaar in. ,,Het elftal was niet goed voorbereid op de finale. Vooral Messi liet het afweten. Hij liep alleen maar te wandelen over het veld aldus woorden van een lokaal medium.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »