Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Militante groepering geeft IS koekje van eigen deeg

 1 juli 2015 

    Print       Email

IS Flag_of_Islamic_State_of_Iraq.jpg ISEen militante groepering die strijdt tegen terreurgroep IS in Syrië heeft IS een koekje van eigen deeg gegeven. In een 19 minuten durende video schieten de strijders van ´Jaysh Al-Islam´, 13 IS-extremisten dood.

De mannen van de militante groep, die zich het ‘Leger van de Islam’ noemen zijn in de video gekleed in oranje jumpsuits, kleding die meestal wordt gedragen door slachtoffers van IS. De IS- soldaten die worden doodgeschoten hebben hun zwarte uniform aan en worden zittend op hun knieën in het achterhoofd geschoten.

Precies zoals IS-strijders vaker bij eigen gevangenen heeft gedaan. De mannen van Jaysh Al- Islam zeggen dat de executie een straf is voor de IS- soldaten, die de hun moskeeën hebben aangevallen. Jaysh Al- Islam is een felle tegenstander van terreurgroepen IS en al -Qaida en bestaat uit zo een 25.000 trouwe strijders.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »