Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Mishandeling met opblaashaai

 15 juli 2015 

    Print       Email

haaiEen steward werd tijdens een voetbalwedstrijd door een Engelse voetbalsupporter met een opblaasbare haai mishandeld. Hiervoor moest deze supporter maandag voor de rechter verschijnen. Zijn team uit de stad Grymsbe had in februari een uitwedstrijd gewonnen.

Dat werd door de supporters gevierd door op en neer te springen met allerlei opblaasbare voorwerpen. Kennet Meech, de Engelse supporter, zei dat hij waarschijnlijk per ongeluk de steward met zijn opblaasbare haai heeft geraakt.

Verder zegt hij dat hij zich het incident niet meer kan herinneren en onschuldig is. Helaas voor Meech, want de rechtbank heeft de steward gelijk gegeven. Het is niet bekend wat de straf van Meech is. Meech was al verbannen om wedstrijden van zijn favoriete voetbalclub bij te wonen zolang deze zaak niet was opgehelderd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »