Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Moordenaar ontsnapt met speelgoed pistool

 13 juli 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsEen 41-jarige moordenaar is uit de Losperfontein gevangenis in de Zuid-Afrikaanse plaats Brits ontsnapt dankzij een speelgoedpistool en een mes. Dit meldt het Zuid-Afrikaanse persbureau News24 maandag.

Floyd Mabena die een levenslange gevangenisstraf uitzat wist met het nepwapen en het mes twee cipiers te overmeesteren. Hij trok daarna het uniform van een van de bewakers aan en wist met behulp van sleutels uit het gebouw te komen.

Op straat bemachtigde hij een wagen van een beveiligingsbedrijf en ging ermee vandoor. Gewapende beveiligers zetten toen meteen de achtervolging in. Bij het plaatsje Ga-Rankuwa werd Mabena doodgeschoten, nadat hij dreigend zijn speelgoed hief.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »