Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Nieuwe whatsapp functie verbruikt minder data bij het bellen

 18 juli 2015 

    Print       Email

whatsapp-gaat-datagebruik-tijdens-bellen-verminderenDoor een nieuwe functie van Whatsapp kun je minder data verbruiken tijdens het bellen met WhatsApp. Dit is in het bijzonder geschikt voor mensen die een kleine databundel hebben of mensen die niet teveel data willen verbruiken.

De functie is te vinden in de bètaversie (apk) van de Android-app van WhatsApp en komt waarschijnlijk snel naar Google Play en de App Store op iOS. Onder chatinstellingen is de functie ‘Low data usage’ te vinden die je kunt aanvinken.

Volgens verschillende testen is er geen verschil te merken tussen de audiokwaliteit bij een normaal of databesparend voip-gesprek. WhatsApp-ceo Jan Koum zegt tegen Tweakers dat de functie alleen bedoeld is voor bellen met de app, en niet voor bijvoorbeeld het versturen van foto’s en video’s. Er is nog geen officiele releasedatum voor de functie bekendgemaakt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »