Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Nokia brengt opnieuw mobieltjes uit in 2016

 15 juli 2015 

    Print       Email

nokia-logoNokia heeft bekend gemaakt dat het bedrijf weer mobieltjes gaat maken. Het bedrijf denkt op zijn vroegst in het laatste kwartaal van 2016 een comeback op de mobieltjesmarkt te maken.

Nokia was veertien jaar lang ’s werelds grootste mobieltjesfabrikant, maar viel buiten de boot, toen het bedrijf er niet in slaagde aan te haken bij de ‘smartphonegolf’ die door onder andere Apple werd ontketend. De mobieltjesdivisie van Nokia werd vorig jaar grotendeels overgenomen door Microsoft, inclusief alle marketing- en distributieactiviteiten.

Nokia wil bij de beoogde terugkeer alleen zijn naam verbinden aan de apparaten, die ook door het bedrijf ontworpen zullen worden. De productie, marketing en klantenservice zullen aan een partner worden overgelaten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »