Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Obama dreigt opnieuw nucleaire onderhandelingen met Irak stop te zetten

 2 juli 2015 

    Print       Email

Obama-New-York-Times-PhotoPresident Barack Obama zegt opnieuw dat er geen nucleaire overeenkomst met Iran zal komen als die zich niet aan de gemaakte afspraken houdt en het een slechte deal voor de VS wordt. Intussen heeft Irak de deadline met een week verschoven.

Obama benadrukte dat Iran de voorwaarden van de VS moet accepteren, omdat er anders geen nucleair akkoord zal worden bereikt. Dit meldt Foxnews. De VS pleit voor transparantie in het nucleair programma van Iran.

Zo moeten de inspectiemaatregelen volledig transparant zijn, maar Iran is erg terughoudend over het toelaten van volledige inspecties. De Iraanse minister van Buitenlandse zaken, Javad Zarif ontkent woensdag dat Iran de deadline heeft verschoven.

President Obama heeft eerder gezegd dat de economische sancties tegen Iran zullen worden opgeschort als het land inschikkelijk is en voldoende inspecties toelaat.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »