Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Obama wil tienduizenden gedetineerden vrijlaten

 16 juli 2015 

    Print       Email

Obama-New-York-Times-PhotoBarack Obama wil mogelijk tienduizenden gevangenen vrijlaten, omdat ze volgens hem te zwaar zijn veroordeeld. Dit zei de Amerikaanse president donderdag tijdens een bezoek aan een gevangenis in Oklahma. V

olgens Obama sluit geen ander land ter wereld zoveel mensen op als Amerika. De VS hebben een inwoneraantal van ruim 320 miljoen mensen en naar schatting 2,4 miljoen gevangenen. De president zei ook dat het gevangenisbeleid van de VS aan verandering toe is.

Het is het eerste bezoek dat een Amerikaanse president tijdens zijn ambtstermijn aan een gevangenis brengt. Obama heeft via strafverlaging inmiddels 89 niet gewelddadige veroordeelden gratie verleend, waarvan 46 afgelopen maandag.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »