Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Ontsnapte gevangen hadden zich maandenlang op uitbraak voorbereid

 1 juli 2015 

    Print       Email

prison break gevangenen ontvluchte arrestant ontsnaptDe door de politie neergeschoten David Sweat, die uit een zwaar beveiligde gevangenis in New York ontsnapte vertelde vanuit zijn ziekenhuisbed hoe de ontsnapping in het werk is gegaan. Opmerkelijk is dat de man zei dat de spectaculaire uitbraak maandenlang was voorbereid.

Zo waren hij en Riachard Matt meerdere keren op verkenningstocht geweest en waren verschillende vluchtroutes bekeken. De vluchtroute van de mannen werd op het laatste moment gewijzigd doordat de medewerkster van de gevangenis, die met een vluchtauto gereed zou staan een dag voor de uitbraak koude voeten kreeg en zich bij een ziekenhuis met hartklachten melde.

Aanvankelijk zouden de mannen met de vluchtauto direct naar Mexico doorreizen. Echter werd de vluchtroute naar Canada verlegd. Toen de mannen op de vlucht waren voor de politie hebben ze op verschillende plaatsen ingebroken om aan voeding en kleding te komen. Richard Matt werd door de politie doodgeschoten toen hij door hen in een bos werd ontdekt en weigerde om de shotgun die hij bij zich had neer te leggen.

Sweat werd nabij de grens met Canada neergeschoten. Hij werd in kritieke toestand het ziekenhuis binnengebracht, maar zou nu aan de beterende hand zijn. Hij zal naar een andere gevangenis worden overgebracht, waarschijnlijk de maximaal beveiligde Sing Sing gevangenis in de stad Ossining in New York melden Amerikaanse media.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »