Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

´Personen die vaak op telefoon kijken hebben vaker last van depressie’

 16 juli 2015 

    Print       Email

samsung-galaxy-y-sms telefoon gsm celIemand die vaak op zijn of haar telefoon kijkt heeft vaker last van depressieve gevoelens. Dit blijkt uit een studie van de Northwestern Medicine Universiteit, die gepubliceerd is in het Journal of Medical Internet Research. Het onderzoek behelsde duizend proefpersonen en hun telefoongebruik.

Ook werd via GPRS nagegaan op welke plekken zij geweest waren. De mensen die het meeste last hadden van depressieve gevoelens bleken gemiddeld 68 minuten per dag kwijt te zijn aan hun mobiele telefoon. De niet-depressieve personen waren ongeveer 17 minuten per dag bezig met hun telefoon.

Respondenten die het grootste gedeelte van hun dag in en dichtbij hun huis bleven bleken ook neerslachtiger te zijn dat de respondenten die op veel verschillende plaatsen kwamen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »